Aparcamientos FORUM

04/12/2019

imatge_pkg.jpg
 

 Forum gestiona tres aparcaments al Barri Antic de Manresa, situats estratègicament a prop dels punts d’interès de la ciutat.

Si vol aparcar a prop de la Basílica de la Seu, la Cova, el Museu comarcal o l'Ajuntament el Pàrquing Centre Històric és la millor opció, accés ràpid des de l'entrada Sud de la ciutat sense trànsit ni semàfors.

Si vol aparcar al centre comercial del barri antic o els jutjats, el Pàrquing Quatre Cantons és la millor opció.

Si visita el mercat municipal del Puigmercadal o el centre comercial de Manresa el Pàrquing Puigmercadal és la millor opció.


Els nostres aparcaments ofereixen productes per donar serveis adaptats a les seves necessitats, abonaments mensuals, targetes moneder, vals prepagament i col·laborem amb el comerç de la zona on ofereixen tiquets de descompte per la seva estada.

Trobarà més informació als següents enllaços:
  • PÀRQUING QUATRE CANTONS
  • PÀRQUING CENTRE HISTÒRIC
  • PÀRQUING PUIGMERCADAL
Si vol rebre més informació sobre els nostres serveis, pot contactar amb nosaltres personalment a les oficines de FORUM a la plaça Immaculada, 3 de Manresa, per telèfon al 93 872 5601 bé per correu electrònic parquing.forum@gmail.com

Es poden presentar les sol·licituds d'abonament que trobareu a la fitxa de cada aparcament, de manera presencial o bé per correu electrònic.


Ajuntament de Manresa FOMENT DE LA REHABILITACIÓ URBANA DE MANRESA, SA
Plaça Immaculada, 3 baixos - 08241 Manresa
Teléfono: 93 872 56 01 - Fax: 93 872 72 56 - Correo electrónico: forum@forumsa.cat
Aviso legal - Diseño web i programación: La Factoria