S’OBRE EL PROGRAMA DE SUPORT A LA REHABILITACIÓ D’HABITATGES

01/03/2019

AJUTS REHABILITACIO 2019.jpg
 

En el marc de les actuacions previstes dintre del Pla Local d’Habitatge de Manresa, s’obre aquest programa destinat a donar suport a la rehabilitació d’habitatges buits de Manresa, a canvi del seu ús temporal com a habitatge de lloguer social.

El programa s’ofereix com una opció a la que poden acollir-se aquells propietaris privats d’habitatges buits que necessitin obres que els permetin assolir les condicions mínimes d’habitabilitat, obtenint gràcies al programa un finançament a cost zero, entre altres avantatges.

Els destinataris i immobles beneficiaris hauran de complir les condicions que es detallen a les bases del programa, podent accedir al finançament de les obres fins a un import màxim de 168€/m² (superfície útil) o 12.000 € per habitatge.

El retorn d’aquest finançament es realitzarà gràcies als lloguers futurs, per mitjà de l’adscripció de l’habitatge a la Borsa de Mediació de lloguer social.

Podeu trobar la informació relativa a terminis i forma de presentació, així com tot el detall del programa seguint el següent enllaç.
Ajuntament de Manresa FOMENT DE LA REHABILITACIÓ URBANA DE MANRESA, SA
Plaça Immaculada, 3 baixos - 08241 Manresa
Telèfon: 93 872 56 01 - Fax: 93 872 72 56 - Correu electrònic: forum@forumsa.cat
Avís legal - Disseny web i programació: La Factoria