AvÝs legal


Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA, o d'algun organisme vinculat a aquesta, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA.
 
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

• No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

• Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta empresa.

• Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA, no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

• Les fotos i el contingut del web no podran ser reproduïts sense previ consentiment de Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA.

Si faciliteu les vostres dades personals a Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA, aquestes seran tractades d'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals.
 
Si voleu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals, us podeu adreçar per escrit a la seu de Foment de la Rehabilitació Urbana de Manresa, SA, situada a la Plaça Immaculada, 3 baixos, de Manresa (08241).

  1. Model de document per a la rectificació de dades personals
  2. Model de document per a la supressió de dades personals

Ajuntament de Manresa FOMENT DE LA REHABILITACIË URBANA DE MANRESA, SA
Plaša Immaculada, 3 baixos - 08241 Manresa
TelŔfon: 93 872 56 01 - Fax: 93 872 72 56 - Correu electr˛nic: forum@forumsa.cat
AvÝs legal - Disseny web i programaciˇ: La Factoria