QUATRE CANTONSAPARCAMENT Quatre Cantons

 
L’any 2006 es va inaugurar l’aparcament de Quatre Cantons, un modern equipament de 223 places. Accessible les 24 hores del dia durant tot l'any per als abonats, per als vehicles de rotació l'horari d'obertura és de dilluns a dijous en horari diürn (de 07:00 a 23:00 hores) i en horari diürn i nocturn els divendres i els dissabtes. No s'aplica aquesta restricció d'horari les vigílies de festiu i els festius d'obertura comercial.
 
Incorpora un sistema d’indicació de places lliures, mitjançant leds lluminosos, que permet aparcar de manera ràpida i còmoda. També disposa d’un sistema de vigilància durant les 24 hores del dia a través un circuit de càmeres de vídeo-seguretat i també d’un vigilant durant les hores d'obertura de rotació. Compta, a més, amb un sistema de registre de matrícules que les vincula al tiquet d’entrada.
 
Situat al Nucli Antic de Manresa, permet aparcar el cotxe a la zona més comercial de la ciutat i a escassos minuts d’equipaments municipals com els Jutjats, el Consell Comarcal, el Conservatori de Música, la Biblioteca del Casino o els Teatres Conservatori i Kursaal. En aquest sentit, nombrosos comerços a través de Manresa Comercial, així com el mateix Teatre Kursaal, disposen de tiquets de descompte per als clients que estacionin el vehicle a l’aparcament Quatre Cantons.

A més de la seva funció d’aparcament, Quatre Cantons ha incidit en la millora de la mobilitat i del trànsit al sector del Nucli Antic, així com en l’accessibilitat del centre històric i la recuperació de part del seu espai públic per als vianants.

L'opció més còmoda i segura d'aparcar a Manresa.


DESCOMPTES i PROMOCIONS

L’aparcament Quatre Cantons ofereix un descompte del 10% sobre la tarifa actual més dos mesos addicionals gratuïts, en cas que s'aboni l'import anual d'un abonament mitjançant un sol pagament. 


En cas de tenir interès en aquesta promoció, cal posar-se en contacte amb FORUM personalment, per telèfon (938725601) o bé per correu electrònic parquing@forumsa.cat. Contacti amb nosaltres i l’informarem de la millor opció.

HORARI

TARIFES
 

 

PLÀNOL DE SITUACIÓ


Ver Pàrquings en un mapa más grande
Ajuntament de Manresa FOMENT DE LA REHABILITACIÓ URBANA DE MANRESA, SA
Plaça Immaculada, 3 baixos - 08241 Manresa
Telèfon: 93 872 56 01 - Fax: 93 872 72 56 - Correu electrònic: forum@forumsa.cat
Avís legal - Disseny web i programació: La Factoria